Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tackavet jag alliansen

Eva Hillén Ahlström (S) skrev insändare  och beklagade sig bittert över regeringens tid vid makten och hur mycket sämre allt blivit.

Fakta är att Sverige inte har haft en mer aktiv och handlingskraftig regering i modern tid. Vad alliansen lovade levererades och de första sex månaderna vid makten tror jag att mer nödvändiga förändringar gjordes än vad sossarna brukar uträtta under en hel valperiod.

Jag är grymt tacksam för att vi inte hade en annan regering under värsta finanskrisen sedan 30-talet för då hade Sverige inte mått bra i dag.

Detta säger jag som är arbetslös/sjuk och inte röstade på regeringen senast. Sossarnas valarbetare bar jackor med uppmaningen att ”Rösta med hjärtat” men det var tur att majoriteten valde att rösta med hjärnan i det senaste valet.

Om ni Sossar i kommande politiska analyser också använder hjärnan skulle ni komma fram till vad experter och forskare också gjort – att er politik är helt fel för att få fart på Sverige, och sossarna saknar tillräckligt klipska politiker för att besätta alla ministerposter och det hoppas jag presumtiva (S)-väljare funderar på ordentligt.

”Företaget” Sverige är värt intelligent och handlingskraftig styrning, eller?

Per Hansson, Förnuftspartiet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel