Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tacka vet jag Skavlan

Jag vill varmt tacka för TV-programmet ”Skavlan”. Fredrik Skavlan är så läcker. Alltid vänlig, låter folk tala till punkt och är alltid intresserad.

Även i ”Så ska det låta” var norskarna toppen. Alexander Rybak och Maria Haukaas Soreng gjorde det avsnitt de var med i till det bästa hittills.

Men varför måste det vara så högljudda sångare nu? Sitt kvar på era platser och sluta upp med att skrika, kramas och vara så lätt klädda.

Förr var det inte så påkostat. Måste det vara så? Och varför är ljudet så högt jämt? Det gäller både sång och musik. Lampor och raketer – en sångare fick en dusch mitt i ansiktet. Är sådant roligt?

Förr i tiden fanns det roligt folk. Jag kan inte räkna uppp dem alla, men Povel, Carl-Gustaf, Hagge, Gösta Bernhard, Arne Weisse och Margaretha Krook gladde alla. Att få skratta är en bristvara. Att träffa en glad medmänniska gör dagen lätttare att leva. Och i höst kommer Fredrik Skavlan tillbaka och hans program innehåller allvar, men också alltid skratt. Vi får lära av Norge att varar naturliga.

Hör och ser

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel