Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack ska ni alla ha!

I år har återigen många valt att besöka Jämtlands län på sin sommarsemester.

Vi har mycket att erbjuda våra besökare, vår fantastiska natur, våra fjäll, massa olika aktiviteter, i år även tropisk värme, vår stad men inte minst våra små och stora evenemang och festivaler.

Stora och små evenemang stärker länet och vi vet vilken bra marknadsföring det är. Därför är vi oerhört tacksamma för att ni varje sommar ser till att sätta Jämtlands län på kartan för besökare. Vi vet att det skapar många arbetstillfällen, vi vet vilket jobb frivilliga organisationer lägger ner, och vi vet hur betydelsefullt det är för oss som bor i länet. Vi får nya härliga upplevelser varje år genom er.

Fäviken Game Fair och Storsjöyran, två helt fantastiskt genomförda evenemang, har precis avslutats! Dessa två får representera samtliga sommarevenemang i länet när vi vill säga tack! Tack till alla arrangörer, tack till näringen, tack till frivillig- och de offentliga organisationerna.

Vi är stolta, glada och tacksamma för allt ert hårda arbete, och hoppas på att få besöka många av er igen nästa sommar!

Anna-Caren Sätherberg (S), oppositionsråd i Åre och riksdagskandida.

AnnSofie Andersson (S), kommunstyrelsens ordförande i Östersund

Robert Uitto (S), regionstyrelsens ordförande i Jämtlands län

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel