Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ta vara på kraften i länet

I Jämtlands län finns fantastiska möjligheter, människor med drivkrafter, idéer och en offensiv framåtanda. Min vision som socialdemokrat är att ge alla människor möjlighet att förverkliga sina innersta drömmar och det kräver ett samhälle präglat av frihet och jämlikhet. Alla ska känna sig hemma och välkomna i Jämtland. Vi ska ta till vara mångfalden. Därför prioriterar vi socialdemokrater bland annat jobb, företagande, utbildning och ett aktivt arbete mot psykisk ohälsa.

Tillgängligheten inom vården ska förbättras. Landstinget ska vara en attraktiv arbetsgivare och vi vill öka personalens möjlighet att styra över sin egen vardag. Vi vill stärka samarbetet mellan kommuner och landsting. Det är oacceptabelt att patienter faller mellan stolarna.

Vi socialdemokrater vill satsa på fler vård och hälsorum runtom i länet. Hälsocentralerna kompletteras med hälsorum där man kan kontrollera sina värden själv. Självklart satsar vi på ny teknik och mobila lösningar. Rösta på Socialdemokraterna den 14 september. För ett ännu bättre Jämtlands län. För alla.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel