Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Systraskap startar skivbolag

Bassonga, det är namnet på elektronikaduon Systraskaps nya skivbolag som i helgen gjorde ett nytt, officiellt släpp av ep:n Systraskap.

Ep:n släpptes i sin tidigare upplaga i mycket begränsat antal eftersom fodralen var handsydda i blommiga 70-talstyger av bandet själva.

– Vi har valt att inte göra några ändringar i det inspelade materialet. Vi vill att det ska låta som det lät 2011, säger Sabina Wärme i ett pressmeddelande.

På Bassonga har bandet också gett ut egna singeln "Let's start a revolution" och två remixer gjorda av Johen Rafael Tilli och Acute Onset. Systraskap räknar med att släppa sitt debutalbum under 2014, en skiva som enligt bandet själva är "en manifestation, en demonstration, ett enda långt brandtal". Nu på fredag, den 7 februari, spelar Systraskap på Manifestgalan.

(LT)