Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syre har chans till fina designpriser

I oktober har kommunikationsbyrån Syre i Östersund chans att kamma hem två priser, i konkurrens med nominerade från övriga landet.

Två tävlingar med koppling till kommunikation och design avgörs i Stockholm inom en vecka i början av oktober.

Syre är nominerade i båda rikstävlingarna.

Torsdag den 2 oktober är det dags för Svenska Designpriset på Moderna museet. Måndag den 6 oktober tillkännages pristagarna i Svenska Publishing-priset, i samband med en gala på Musikaliska.

Ett stort antal kategorier ska belönas.

Syre har nominerats i en av kategorierna till Svenska Designpriset; för den grafiska profil man tagit fram till Inlandsbanan. Anders Nilsson har ansvarat för arbetet med logotype och profil.

På uppdrag av ett inkassoföretag har Syre också utformat informationssajten takontroll.nu som ska hjälpa unga att få ordnings på sin vardagsekonomi. Den är nominerad i en klass till Svenska Publishing-priset.

– Nomineringarna är ett kvitto på att vi är på rätt väg i vår strävan att göra bra marknadskommunikation, säger Göran Bärnsten, vd på Syre, som tycker att det viktigaste i första hand är framgången för uppdragsgivarna.