Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sverigedemokraterna: Flygplatsen ska ligga i Hedlanda

1. Vi behöver en politik som ser hela Sverige, landsbygd som stad, gammal som ung. En politik som vågar sätta ner foten mot att Sverige splittras och dras isär.

2. Flygplatsen ska ligga i Hedlanda. Hedlanda är mer centralt, Härjedalen är i behov att ta hand om turisterna med lättare transportväg. Det är även mer centralt för boende i Härjedalen.

3. Detta skall Polisstyrelsen ta beslut om för att trygga säkerheten när det gäller allt från vardagsbrott till grov kriminalitet i Härjedalen. Då blir polisnärvaron klart större.

4. Kommun skall satsa på utbildning som passar behovet i kommun. Mer utbildning som näringslivet i kommun behöver. Eleverna behöver också vettig fritid med mer utveckling av bland annat fritidsgårdarna. Anser också att eleverna skall ges körkortsutbildning i skolan när de uppfyller kraven i läroplanen.

5. Begränsa den kostsamma invandringen till kommunen. Det skall Sverige istället satsa på ökande resurser i flyktingarnas närområde där den gör störst nytta. Detta frigör även resurser i Sverige så vi kan satsa på vård, skola och omsorg. 

6. Ett glest befolkat landskap som Härjedalen skall ha fullgod telefoni och bredbandstäckning.