Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svenska mässan nobbar Sjögren

Annons


Det blir ingen jubileumsshow för Christer Sjögren på Svenska mässan i Göteborg. Bokningen var aldrig klar, säger de.

Men Christer Sjögrens manager hävdar att det fanns en muntlig överenskommelse.

Svenska Mässan i Göteborg säger nej till Christer Sjögrens show. Till Göteborgs-Posten säger mässan att det som Christer Sjögrens manager Åke Malmros i medierna presenterat som en färdig lösning - att jubileumsshowen skulle sättas upp på mässan 18-21 december - bara var diskussioner.

-Bokningen var inte klar och ändå valde Åke Malmros att gå ut med det beskedet. Han hade gjort en förfrågan och begärt en offert, det var allt. Vi tackar nu definitivt nej till Christer Sjögrens show. Det finns ingen möjlighet att vi ändrar oss, säger Annika Orgert, som är pressansvarig på Svenska Mässan, till GP.

Orsaken som anges är att mässan ska ha fått veta att vissa personer som var inblandade när showen en kort och kaotisk period spelades i en annan lokal fortfarande finns med i projektet.
Håller inte med

Men Christer Sjögrens manager Åke Malmros är förbannad och anser att han det fanns en muntlig överenskommelse om att få använda mässhallen som konsertlokal.

-Jag fick ett mejl från Svenska Mässan där de skrev att det kunde bli svårt för dem att klara maten på så kort varsel, men då ringde jag upp och sade att det gör ingenting om det blir 30-40 kronor dyrare per person. Jag och Christer betalar för det här själva nu och det viktigaste är att det blir en show.

Åke Malmros visar TT Spektra ett mejl där det framgår att lokalen på Svenska Mässan preliminärbokats den 18-21 december. Han säger att han efter att ha tagit del av mejlet ringt till mässan för att kontrollera att han kunde gå ut och bekräfta att showen skulle bli av. Projektledaren på Svenska Mässan ska då ha svarat ja.
Kundregister

-Men i morse ringde det en journalist och frågade om jag läst ett mejl från mässan där de plötsligt inte vill ha oss längre. Jag förstår mig inte på Göteborg. Det enda samarbete vi har med de gamla arrangörerna är att vi använder deras kundregister. Det måste vi för att kunna ersätta de gamla biljetterna, säger Åke Malmros.

Vad som nu kommer att hända med jubileumsshowen är osäkert.

-Jag önskar att jag kunde svara på det. Allt jag och Christer vill är att det ska bli en show, säger Åke Malmros.

Mer läsning

Annons