Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svenska artister dominerar Yran-släpp

Flera stora svenska namn finns med när Storsjöyran gör årets tredje artistsläpp. Laleh, Melissa Horn och Ebbot Lundberg är några artister som är klara för sommarens festival.

På onsdagsförmiddagen släppte Storsjöyran några nya namn till årets festival, det är svenska artister som dominerar den här gången. Laleh uppträdde på festivalen 2012 och nu återkommer hon. Med sig har hon albumet "Colors" som släpptes i höstas. Även Melissa Horn har uppträtt på Storsjöyran tidigare. 2010 uppträdde hon på ett regnigt Stortorget, hon kom tillbaka 2012 och spelade i Badhusparken. Ebbot Lundberg, tidigare i Soundtrack of our lives och nyligen aktuell i "Så mycket bättre", kommer också. Rockbandet Imperial State Electric uppträdde för några veckor sedan på Bygget i Åre. Hårdrockarna Graveyard, Nonono och amerikanske singer/songwritern Joshua Radin är också klara för Storsjöyran.