Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sven Roos

Sven Roos var vår morfar och farfar.

Vi minns den fina man han var. Tillsammans med honom var inga problem för stora och skrattet låg aldrig långt borta. Vi har alla fått sitta i hans knä medan han sjungit "prästens lilla kråka" och vi kiknat av skratt. Hans stora famn var alltid en trygg plats och hans stora skor har länge fascinerat.

Med stolthet hörde vi gärna historierna om hans idrottsprestationer och få kunde beröra så som han gjorde med sin innerliga sång. Slutet för morfar/farfar gick väldigt fort och det är svårt att förstå att han är borta. Vi kommer aldrig glömma den glädje och värme han spred omkring sig. Sven finns bevarad i våra hjärtan, och i alla de fina minnen vi har lever han kvar.

Sov gott älskade morfar/farfar, vi kommer sakna dig!

Vi vill samtidigt passa på att rikta ett stort tack till morfar/farfars fru Charlott som bistod honom med sådan kärlek och omsorg på slutet. Hon är guld värd!

Barnbarnen