Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svegsbördige Joel fick diplom av kungen

Joel Haldosén, 21 år och med rötter i Sveg i pappa Mats, har ur händerna av Kung Carl XVI Gustaf nyligen erhållit diplom för genomförd utbildning "Value Based Leadership" genom H. M. Konungens stiftelse Ungt ledarskap.

Ceremonin ägde rum i Bernadottebiblioteket på Kungliga Slottet och var finalen på en flera månader lång utbildning som syftar till att ge unga ledare möjlighet att tidigt i livet utveckla ett ledarskap baserat på goda värderingar.

Under mer än 50 år har Kungen engagerat sig i Scouterna och för ungt ledarskap - i Sverige och internationellt. Han har sett vad en stark värdegrund och ett bra ledarskap betyder för utvecklingen av en god samhällsgemenskap.

Under utbildningen har Joel Haldosén och hans kurskamrater haft tillgång till personliga mentorer ur Svenskt näringsliv och det offentliga. Joel Haldosén är till vardags föreningssekreterare vid Fältbiologerna och har tidigare varit ordförande för Sveriges elevråd. Han bor i Uppsala.