Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sveg höll undan och vann mot Häggenås

Bortalaget Sveg tog greppet om matchen mot Häggenås i första halvlek, och ledde med 2–0 i paus. I andra halvlek kom Häggenås närmare, men matchen i division 3 Jämtland/Härjedalen dam i fotboll slutade 2–1 till Sveg.

– Jämn match spelmässigt från början till slut. Vi fick en tung start då Sveg tog ledningen redan i fjärde minuten. Efter målet fortsätter matchen att vara jämn och det är en bra kamp ute på fina Tigervallen. Häggenås utnyttjar ett slarvigt hemåtpass och kan gå till pausvila med ledning 2–0. I andra halvlek har vi de vassaste chanserna, bland annat en boll som rullar längs mållinjen. Efter en utvisning för Sveg i åttionde minuten pressar vi på och kan till slut reducera genom Rebecca Lilja, men närmare än så kommer vi inte, kommenterade Häggenås tränare Margareta Handler.

Det betydde femte matchen i rad utan seger för Häggenås.

Svegs målskyttar var Nike Edén och Natalie Odén, medan Rebecca Lilja gjorde målet för Häggenås.

För Häggenås gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Sveg är på femte plats.

Häggenås tar sig an Berg i nästa match borta söndag 8 september 17.00. Sveg möter samma dag 15.00 Brunflo 2 hemma.