Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svårkontrollerade lustar i "Paradise hotel"

Möt deltagarna i "Paradise hotel".Nu börjar en enligt TV3 "hetare, roligare, galnare, och mer dramatisk" säsong än den förra - som ju var både galen och dramatisk.

Tio unga människor möts i vackra omgivningar vid Mexikos Stillahavskust, sippar på caipirinhas i solnedgången och för djupa konversationer om livet och konsten.

Där har vi inte alls upplägget för TV3:s "Paradise hotel". Platsen och spriten finns där. Men sedan handlar det uteslutande om hormoner, fest och sex i ett slags snaskig, aldrig sinande cocktail.

– Jag tänkte innan: "Fan, jag kommer inte ligga". Men det är jävligt svårt. Det förekommer alkohol och lustar, och man kan ju fan inte kontrollera något av det. Så det blev ju så, säger Kristian Täljeblad, som är en av säsongens deltagare.

Den 24-årige säljaren från Umeå utmärker sig direkt i säsongens första avsnitt, som visas i TV3 den 18 augusti. Detta genom att han – liksom övriga manliga deltagare - fattar tycke för skönheten Saga Scott från Klippan. Och han är fast besluten om att få det han vill ha.

– Jag var väldigt framåt, jag ville ha mycket kärlek. Jag är en "sucker for love", förklarar han med ett skratt.

Påstridigheten togs emot väl hos föremålet för hans flitiga uppvaktning.

– Jag tycker om killar som är framåt, självgående och tar det de vill ha. Så det funkade bra för mig, berättar 25-åriga Saga Scott.

Hon är kompis med en av förra säsongens stjärnor, Paulina "Paow" Danielsson, och handplockades till dokusåpan. Saga Scott utlovar en händelserik säsong med "en del sex". Samtidigt som hon säger att "ingen ska missa" programmet medger hon att hon har haft anledning att fundera på vad som egentligen kommer att visas i tv:

– Det är klart att man är lite halvstressad ibland och tänker: "Vad ska folk tycka?", men i slutändan har det bara varit en så jävla kul grej och det är värt det.

Ulrika Forsberg, personlig assistent från Östersund, fick något av en chock när hon först mötte de övriga kvinnliga deltagarna i höstens omgång av såpan.

– Det enda de pratade om var fyllda läppar och vilka naglar de gjort. Jag hade typ hästskit under naglarna. Jag är lite annorlunda, konstaterar 23-åringen, som beskriver sig som "spontan och galen":

– Jag gillar att skämma ut mig, berättar hon, och tillägger att hon blev glatt överraskad av att hon fick så många nya vänner genom programmet.

Att dessa vänskapsband knöts under ständig kameraövervakning och nu blir 54 ihopklippta dokusåpaavsnitt var inget hon reflekterade över.

– Man glömmer bort kamerorna direkt, man tänker inte på dem. Speciellt inte när alkoholen har tagit plats. Jag tror inte man tänker så mycket alls därinne, säger hon.

Therese Lindström/TT

therese.lindstrom@tt.se