Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svara Swedbank!

Öppet brev till Swedbanks ledning, Anders Sundström och Michael Wolf: Nu har det gått en tid sedan Ni deklarerade att Ni skulle överge Stugun som arbetsplats på Fujitsu.

Vår undran och våra frågor återstår :

# Hur kan ett så gediget företag som vår egen folkbank flytta ifrån en bygd som varit banken trogen allt från privatpersoner till företagare under decennier?

# Varför togs först vårt bankkontor bort och nu alla arbetstillfällen på Fujitsu?

# Hur kan Swedbank med gott samvete ta emot etableringsstöd, utbildningsmedel och hyressubventioner och sen bara lämna en bygd som är så sårbar och i behov av arbetstillfällen?

# Varför flytta från en väl inarbetad, en genuin personal och en utomordentlig bra arbetsmiljö?

# Vad har flytten kostat och hur kommer organisationen i fortsättningen se ut?

# Innebär detta ineffektiva sätt att leka med både koncernen, människor och kommun att vi bankkunder får betala kalaset?

# Vi politiker från Stugun undrar också över varför ingen dialog har förts varken med oss, vår intresseförening Stugubygdens Framtid eller vår företagarförening?

Hoppas att vi omgående kan få svar på våra frågor så vi får en klar bild över Ert agerande och hur Ni tänker effektivisera organisationen i framtiden.

Socialdemokraterna i Stugun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel