Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Style Boutique

/

(Nintendo/Bergsala)

Ålder: 3+

Format: DS

Genre: modespel

Annons

Betyg: 3 Nintendo fortsätter sin offensiv för att få den kvinnliga publiken att köpa DS-konsoler. Nu satsar man på modespelet ”Style Boutique” där du spelar rollen som butiksbiträde i en klädaffär.

Du tar emot kunder i butiken och vägleder dem med stilsäkra (förhoppningsvis) modetips, utifrån kundens önskemål. Till din hjälp har du ett gigantiskt sortiment av kläder att välja från och för att hålla dig uppdaterad så gäller det att hålla koll på trenderna i dem hetaste modemagasinen.

Det ska sägas att jag på förhanden var rejält skeptisk till konceptet, men efter ett antal timmars mixande och matchande så måste jag säga att det är ett ganska trevligt tidsfördriv.

”Style Boutique” är inte ett spel som håller för sträckspelningar, men det duger gott till att slå ihjäl tid med under buss- eller tågresan.

Med fin grafik och stora valmöjligheter så har Nintendo lyckats pussla ihop ett småmysigt pusselspel. Synd bara att musiken är så enerverande att man riskerar svåra nervsammanbrott av det monotona blipp-bloppandet.

Mer läsning

Annons