Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsunds utvecklingsbolags vd slutar – börjar på Attacus i Hammerdal

Anders Blomberg började som vd för Strömsunds utvecklingsbolag, Suab, i oktober 2012. Nu slutar han för att bli vice vd på Attacus Trähus i Hammerdal.

Annons

Enligt ett pressmeddelande från Strömsunds kommun, har Anders Blomberg blivit handplockad till den nyinrättade tjänsten som vice vd på Attacus Trähus AB.

”Suab är lite av mitt skötebarn, därför är det bitterljuvt att nu sluta och gå till en ny tjänst” skriver Anders Blomberg i pressmeddelandet.

Enligt pressmeddelandet är några av de stora frågorna som Suab hanterat de senaste åren vindkraftetableringar, täktansökningar, vägslitageskatt, skoterprojekt i Frostviken och kombiterminal i Backe.

Läs också: Nytt informationscenter i Jormvattnet ska ge skoterturismen i Frostviken ett lyft

”Framåt är det kompetensförsörjningen som blir den största utmaningen för företagen i kommunen” skriver Blomberg.

Fram till dess hans efterträdare är utsedd, kommer Anders Blomberg att jobba 25 procent på Suab. Enligt pressmeddelandet är jakten på en ny vd igång.

Anders Blomberg är en juristekonom från Örebro som flyttade till Ragunda. 2012 tog han över som Suabs vd.

– Jag ville flytta till Jämtland för jag tycker det är ett fantastiskt ställe att bo på. Jag är en natur- och friluftsmänniska som älskar att vara ute. Jag är i skogen varje ledig minut, sade han i en intervju i ÖP 2012.

Annons