Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsunds socialdemokratiska kvinnoklubb

Strömsunds socialdemokratiska kvinnoklubb har haft årsmöte. Ordförande Lena Johansson hälsade välkommen och överlämnar klubban till kvällens ordförande Majken Bergqvist.

Annons

Verksamhetsberättelsen visade att klubben har 35 medlemmar från alla kommundelar förutom Frostviken, att klubbens medlemmar varit aktiva bland annat på marknader, torgmöten med rosutdelning och medlemsmöten runt om i kommunen.

Vi har många duktiga kvinnor på ordförandeposter i kommunen. Vi har Gudrun Hansson som ledamot i S-kvinnors förbundsstyrelse.

Styrelsen fick följande utseende: ordförande Lena Johansson, kassör Annie-Gerd Nyholm och ledamöterna Gudrun Hansson, Marie Gabrielsson Agneta Rosén Norberg, Petra Monwell och Majken Bergqvist.

Efter årsmötesförhandlingarna hade S-kvinnor inbjudit till ett offentligt möte där två representanter från Kvinnojouren i Östersund var inbjudna för att berätta om sin verksamhet.

Det var en "nyttig" information om hur viktig jourens verksamhet är för kvinnor både i vår kommun som för hela länet. Många olika frågor diskuterades.

Gästerna fick blommor som tack för en mycket trevlig/livlig diskussion.

Annie-Gerd Nyholm