Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsunds kommun prisar skytteeleverna

/
  • Skyttegymnasiet  i Ström- sund skördrar fram- gångar både på bortaplan och hemma  i Jämtland. Nu utses de av komm- unen till ”Goda ambassadörer för Ström- sunds kommun”. Foto: Catarina Montell

Inte nog med att skytteeleverna vid Hjalmar Strömerskolan i Strömsund tar hem både guld, silver och bronsmedaljer när de åker iväg och tävlar. Nu har även kommunen valt att prisa dem.

Annons

Skyttegymnasiet fick nyligen ta emot utmärkelsen "Goda ambassadörer för Strömsunds kommun". Ett pris som tidigare gått till Västra hemtjänstdistriktet i Strömsund för "Sveriges bästa hemtjänst" och Fjällsjöskolan i Backe för "sitt goda arbete med och engagemang för förnyelsebar energi".

Priset ges till de som sätter Strömsund på kartan på ett positivt sätt. Årets upplaga av priset delades ut när Jämtland-Härjedalens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna fanns på plats och diskuterade idrottspolitiska frågor för en vecka sedan.

– Skyttegymnasiets fina framgångar ger en viktig positiv signal till oss alla i kommunen, sa kommunchef Anders Andersson i sitt gratulationstal.

– Det är inte bara bra för Strömsund utan för hela Jämtland, sa JH:s ordförande Göran Jonsson, som stämde in i gratulationerna.

Annons