Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Strömsund utklassade Alsen 2 på hemmaplan

Strömsund fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Alsen 2 i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll med hela 8–1 (3–0).

Alsen 2:s tränare Bertil Johansson tyckte så här om matchen:

– Två matcher samma dag blev det, den andra var den från förra helgen uppskjutna mot Strömsund. Truppen bestod till delar av spelare som inte alla var tränade för att spela 90 minuter, detta då skador och sjukdomar försvagat laget. Vi startade frejdigt och var klart dominerande första kvarten, men blev sedan straffade i rask takt då Strömsund var väldigt effektiva och efter tre snabba mål i baken sjönk modet hos våra spelare. I andra fortsatte målen att ramla in, ändå en eloge till alla våra spelare som kämpar på matchen ut trots trötta ben. En rättvis hemmaseger var det men några mål för stor sett till matchbilden. Bäst i Alsen Elis Sylla Sundin. Plus också till Isak Wallin. I Strömsund var fem-målskytten Christian Larsson den bäste.

Segern var den första efter sex matcher i rad utan seger för Strömsund.

Ramadan Mohamed Ali Mahmoud, Jack WilliamSklenar, Ibrahim Yusuf och Christian Larsson 5 gjorde målen för Strömsund, medan Elis Sylla Sundin nätade för Alsen 2.

Med två omgångar kvar är Strömsund på sjunde plats i tabellen, och Alsen 2 är på tionde plats.

Nästa motstånd för Strömsund är Ope 2. Lagen möts lördag 21 september 17.00 på Strömsvallen. Alsen 2 tar sig an Stugun borta söndag 22 september 14.00.