Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storvinst på rekordbingo

200 000 kronor i vinst blev resultatet för det gäng som tog hem storpotten på Häggenås rekordbingo på midsommardagen.

– Det var fantastiskt, säger Marie Gunnarsson, som tillsammans med väninnorna Lotta Bergström och Gunilla Backström, tog hem storvinsten i näst sista spelet. En redig pott på 200 000 kronor.

– Vi brukar åka alla tre tillsammans på bingo då och då och delar alltid lika på vinsterna, säger Marie Gunnarsson. Så i vinnarbilen rådde trippel glädje.

– Vi har nog inte riktigt landat och förstått att vi vann ännu, säger Marie Gunnarsson.

Även Lotta Bergström har knappt fattat att vinsten hamnade hos dem.

– När vi fick bingo, tutade jag och blinkade som en galning, det var totalt glädjefnatt, säger Lotta Bergström.

Häggenås bilbingo på midsommardagen är ett av de största arrangemangen av sitt slag.

– Det gick jättebra och vi hade fantastiskt mycket folk här, säger Maria Holmgren i arrangörsstaben från Häggenås sportklubb. Vi räknade personbilarna och det var runt 2200 stycken.

Utöver det hade sju bussar och sjuttio husbilar kommit till bingoplatsen. Allt som allt bedömer arrangörerna att det rör sig om mellan fem tusen och sex tusen besökare, vilket gjorde arrangemanget rekordstort.

– För sportklubben är det här en av årets viktigaste dagar, säger Maria Holmgren. Vi hade sextiotalet funktionärer i åldrarna mellan sju och åttio år i gång under kvällen.

Vädrets makter ställde till det lite för arrangörerna med både regn och hagel. Trots det förflöt bingokvällen i god ordning.

– Med så mycket besökare och så många duktiga funktionärer så är vi väldigt glada över hur bra det gick, säger Maria Holmgren.