Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort intresse för Barrow

Matchen mot Gif Sundsvall kan vara den sista i Sverige för Modou Barrow, Östersunds FK:s vassa forward. Flera utländska klubbar sägs vara intresserade, däribland Bolton Wanderers.

Barrows fina vårform, med sex mål på tolv matcher har fångat intresset hos en del klubbar, både i Sverige och utomlands.

– Intresset har accelererat, säger klubbens ordförande Daniel Kindberg till fotbollskanalen.se.

Enligt ÖFK kommer flera utländska klubbar att scouta Barrow vid fedagens Norrlandsderby mot Gif Sundsvall. Det handlar om Hull, Queens Park Rangers och skotska Celtic.

Dock inte Bolton Wanderers där Barrow provtränade i förra veckan. Managern Dougie Freedman har sett honom tillräckligt och kan vara redo att agera med tanke på den lilla forwardskris som laget har.

Bolton behöver helt enkelt fylla på antalet spelare i frontlinjen. Freedman försökte få loss Lukas Jutkiewitz, en 25-årig forward i Middlesbrough, med ett förflutet i bland annat Everton, som var på lån i fjol, men han valde i sista stund att skriva på för Burnley – nykomling i Premier League.

– Jag har en annan plan. Det har jag alltid. Vi går vidare och förhoppningsvis hittar vi någon annan mycket snabbt. Vi hoppas att han kommer att ha samma fina inflytande på oss som Lukas hade i fjol, berättar Dougie Freedman för Bolton News.

Mer om ÖFK:

Superettan-Magasinet: Så ska ÖFK ta revansch på Giffarna

Bra energi inför derbyt