Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storsjöcupen till Brunflo

Storsjöcupen är ett fantastiskt evenemang som tillför både glädje och intäkter till kommunens föreningar och handlare. Mittuniversitetets undersökning om cupens turismeffekter presenterades häromdagen visar att det konsumeras för drygt 32 miljoner kronor under cupveckan. Cupen är också unik på det viset att alla spelare, ledare och inte minst anhöriga stannar fem dagar och nätter och hinner därmed uppleva Östersund och länet utanför själva turneringen.

Cupen kommer också att etablera sig i Brunflo redan 2015. Det är tack vårt beslut att lägga Jämtkraft Arenas begagnade konstgräs på idrottsplatsen i Brunflo, samt att det finns boende på skolor och annan service på orten. Minst 45 lag kommer att kunna spela där. Men, vi i politiken måste lösa andra frågor så att cupen kan växa. Det behövs fler planer och mer boende. Vi lovar att tillsammans med de andra partierna i majoriteten och oppositionen göra vad vi kan.

Anders Edvinsson (S), Brunflo. Kandidat till kommunfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel