Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storseger för Ope hemma mot Selånger 2

Ope hade en riktig målfest när man besegrade Selånger 2 hemma på Torvallens IP i division 2 mellersta Norrland. Ope gjorde hela 14 mål, och vann med 14–0 (6–0).

– Ett väldigt ungt Selånger 2 står upp ganska bra i 20 minuter innan skillnaden i fysik, erfarenhet och spelskicklighet blir väldigt tydlig. Opetjejerna ska ha beröm för att de håller skärpan uppe och låter bollen gå genom hela matchen vilket ledde till många fina anfall och flera snygga mål. En bra prestation och ett snyggt avslut på serien för Ope, tyckte Opes tränare Robert Wassdahl, efter matchen.

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Opes Karin Jonasson, som stod för hela fem mål i matchen. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Lena Lindström 3, Wilma Engström 2, Selma Bengtsson, Ella Backman, Sofia Löfstrand och Therese Stjerna.

Resultaten i sista omgången innebär att Ope slutar på femte plats och Selånger 2 på åttonde plats.