Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Storsatsning på travfesten på Bergsåker

I helgen bjuds det på stortrav på Bergsåker – med Sundsvall Open Trot som den naturliga höjdpunkten.

Annons

På vår hemsida kommer ni att kunna se live-tv med allt det senaste från stallbacken med de hetaste gästerna, vassa värmningstips – och förstås Travsurr med vår tipsexpert Bosse Eklöf.

I fjol var det nästan 19.000 personer på plats på Bergsåker och det är bara Elitloppshelgen som lockar fler besökare.

– Vi kommer att leverera allt ni måste veta för att få bästa möjliga chans till att lyckas vinna pengar på V75, säger programledaren Patrick Sjöö.

Vi börjar uppladdningen redan under torsdagen med bland annat en stor intervju med Robert Bergh – Sveriges hetaste travtränare som har två av favoriterna i Sundsvall Open Trot med en miljon till vinnaren.

Dessutom kommer Travsurr som vanligt på fredag klockan 11, ett program ni kan se ända fram till V75-inlämningen 14.30 på lördag. Vad är det som gör Eklöf så förbannad? Missa inte det.

Och på lördagen så blir det livesändningar från klockan 11 och vi håller på ända fram till 14.20 med snacket och de hetaste värmningstipsen från vår expert Micke Hallberg.

– Häng med oss under hela lördagen och ni som är på plats på Bergsåker kollar förstås i era mobiltelefoner, säger Patrick Sjöö.