Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stororder till Gelab från globalt företag

Ett mångmiljonkontrakt har landat hos elektroniktillverkaren Gelab med verksamhet på Frösön och i Gäddede.

Enligt bolagets ägare Joakim Dyfverman är det efter ett intensivt arbete som Gelab valts ut till strategisk samarbetspartner, i samband med kontraktet.
Den som vill samarbeta med Gelab är ett globalt medicinföretag som är marknadsledande inom sitt område.
Gelab ska leverera kompletta elektroniska produkter och det innebär såväl kretskortstillverkning som elektromekanisk montering.
Mångmiljonkontraktet kommer leda till en snabb uppväxling av Gelabs produktionskapacitet.
I takt med att infasning av fler produkter sker kommer antalet produkter att öka. För Gelab innebär det att produktionsvolymer av kretskort kommer att öka kraftigt.
På företagets hemsida skriver ägaren Fredrik Dyfverman: ”Vi är naturligtvis oerhört stolta och tacksamma över att vi blivit utvalda till samarbetspartner".
Han ser det som ett bevis på att Gelabs satsning mot medelstora till stora företag börjar ge resultat. Det handlar om tillverkare av avancerade elektronikprodukter där man ställer stora krav på kvalitet och leveranssäkerhet.
Under senaste året har Gelab jobbat mycket med att höja företagets kvalitetsstandard med anpassning av produktion och certifiering.