Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stoppa två tredjedelssamhället

Vi står nu inför ett avgörande under detta val, Skall vi vända skutan och gå mot en mera mänsklig politik eller väljer vi vägen mot 2/3 dels samhället där 2/3 lever gott på bekostnad av den kvarvarande tredjedelen. Borgarna har på ett listigt sätt sakta men säkert invaggat medborgarna i tron att den enda vägens politik är skattesänkningar, Detta skall alltså få Sverige på fötter igen. Absolut inte de som redan ligger för de kommer att knappast orka resa sig igen.

De har lyckats med en sak och det är att göra de rika rikare på bekostnad av de sjuka och arbetslösa.

Rutavdraget som höjs till skyarna är bara ett sätt att skapa en lågavlönad sektor som till största delen nyttjas av de välbeställda. Rotavdraget kan man säga har dock större berättigande eftersom många inte kan snickra och dra el emedan de flesta kan städa.

Som sagt vi står inför ett ödesval. Olof Palme myntade en gång i tiden detta som bör bli en ledstjärna inför det kommande valet ”Vi människor har olika behov och förutsättningar. olika styrkor och olika svagheter. Därför kan det samhälle vi tillsammans lever i aldrig utformas efter några få gruppers särskilda krav, samhället måste utformas så att det passar alla.”

Jämten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel