Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stoppa misskötseln

För att säkerställa och utveckla dagens och framtidens länssjukvård måste vi få ett slut på socialdemokraternas och vänsterns misshushållning av landstingets skötsel den 14 september.

Socialdemokraterna har med hjälp av vänsterns fyra mandat kunnat köra landstingets personal och ekonomi i botten – ett misstyre som måste få ett slut. Vänsterns toppkandidat Monalisa Norrman förespår ett fortsatt styre med socialdemokraterna efter valet den 14 september vilket vore förödande för länets sjukvård.

I AT-läkarnas senaste rankning får Östersunds sjukhus lågt betyg och rasar i placering ned till plats 56 av 68. Ett betyg som försvårar rekrytering av läkare till länet.

Monalisa angriper även Nya Närvårdens verksamhet vilket är absurt – eftersom Nya Närvården har tagit vårdansvar på orter där landstinget svikit patienterna. Jag hälsar Nya Närvåden välkommen till Östersund för patienternas bästa.

Hans Wessén (M)

Kandidat till landstinget