Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stolthet och fördom

Den här veckan upplåts Stockholms gator återigen åt propaganda för hämningslös njutning och ett genomsexualiserat samhälle. Vi måste stanna upp och fundera över vilket budskap som den så kallade Pridefestivalen förmedlar till våra barn och ungdomar.

Bakom detta arrangemang finns organisationer med hedonism som ideologi. Budskapet går inte ta miste på: Njut så mycket som möjligt … med vilka som helst … med så många som möjligt … hur som helst … utan tanke på konsekvenserna. Sex till varje pris skulle man kunna säga. Sex lyfts fram som det enda viktiga, det som står över allt annat. Strunta i trohet, i kärleksfulla, hållbara och livslånga relationer, i kyskhet.

Är det verkligen så vill lära de som växer upp i Sverige i dag att se på relationer – som tillfälliga sexuella relationer mellan två män, mellan två kvinnor, mellan flera män och flera kvinnor i grupp? Bakom en buske i en park? Nej, jag tycker inte det. Vi i Kristna Värdepartiet tycker inte det. Vi tycker inte att barn och ungdomar ska utsättas för denna hedonistiska sexualpropaganda – varken i skolan eller i det offentliga rummet.

Patrik Öbrink, kandidat till Riksdagen för Kristna Värdepartiet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel