Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stjärnans sköna mustasch-diss: "Det blir bara löjligt"

Under november har skidlandslaget odlat mustasch, eller i alla fall försökt, med varierande resultat. Nu är november slut - kolla vad stjärnorna säger om skäggväxt, välgörenhet och om vem som möjligen gjorde bäst ifrån sig i mustaschkampen.

Mustaschkampen är över för i år och skidlandslagen har gjort sitt bästa för att uppmärksamma kampen mot prostatacancer. De har också odlat mustasch, eller försökt, och i länken nedan ser du resultatet. I TV-inslaget ovan kan du höra stjärnorna, även de som inte kan odla mustasch, prata om varför välgörenhet är viktigt och vem som har bästa skäggväxten.

Så här skriver längdlandslaget själva om att de stöttar Mustaschkampen på Instagram:

"27 män om dagen får prostatacancer. Det är omkring 10 000 män om året.

I en månad har våra landslagskillar sparat mustasch för att väcka uppmärksamhet kring sjukdomen. Visst är de snygga! (följ länken för att se resultatet reds. anm.)

Din hjälp behövs i kampen mot prostatacancer. Du kan swisha Din gåva till nr. 1230 5662 73 #skiteamswexc #mustaschkampen"

Se fler svar om säsongen från stjärnorna här:

Vem vill du helst slå och varför?

Oj, eh...tabbarna som stjärnorna aldrig glömmer

Se stjärnornas stalltips inför säsongen