Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stig Holm ny vd för HMAB

Under tisdagen tillträdde Stig Holm tjänsten som vd vid HMAB. Han är 58 år och bosatt i Sveg. Genom sin tidigare yrkesverksamhet har Stig god kunskap om HMAB:s verksamhet.

Under åren 2006-2010 arbetade Stig som vice vd i Reaxcer AB som är en viktig leverantör till HMAB av lastnings- och transporttjänster. 2001-2006 var Stig vd för Härjegårdar fastighets AV och dessförinnan verksam i Härjedalens Energi AB och i Härjedalens kommun där han arbetade med energifrågor.

– Jag ser framemot att fortsätta utvecklingen av HMAB till fullt kapacitetsutnyttjande och utökad produktion på företagets torvtäkter. Särkilt glad är jag att få arbeta i ett intressant och viktigt företag i energibranschen på min hemort, säger Stig Holm.

Nuvarande vd, Jan-Eric Bergmark som arbetat i HMAB sedan 2004 kommer att fortsätta sin anställning i företaget med ansvar för olika projekt som skall genomföras för att nå företagets mål.

Som delägare är Jan- Eric Bergmark också ledamot i företagets styrelse.