Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stig Holm ny vd för HMAB

Under tisdagen tillträdde Stig Holm tjänsten som vd vid HMAB. Han är 58 år och bosatt i Sveg. Genom sin tidigare yrkesverksamhet har Stig god kunskap om HMAB:s verksamhet.

Annons

Under åren 2006-2010 arbetade Stig som vice vd i Reaxcer AB som är en viktig leverantör till HMAB av lastnings- och transporttjänster. 2001-2006 var Stig vd för Härjegårdar fastighets AV och dessförinnan verksam i Härjedalens Energi AB och i Härjedalens kommun där han arbetade med energifrågor.

– Jag ser framemot att fortsätta utvecklingen av HMAB till fullt kapacitetsutnyttjande och utökad produktion på företagets torvtäkter. Särkilt glad är jag att få arbeta i ett intressant och viktigt företag i energibranschen på min hemort, säger Stig Holm.

Nuvarande vd, Jan-Eric Bergmark som arbetat i HMAB sedan 2004 kommer att fortsätta sin anställning i företaget med ansvar för olika projekt som skall genomföras för att nå företagets mål.

Som delägare är Jan- Eric Bergmark också ledamot i företagets styrelse.