Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stenson i delad ledning

Annons


Henrik Stensons ledning i Europatourtävlingen i Shanghai är numera delad med Sergio Garcia. Med en 68-runda kunde spanjoren gå i kapp svensken, som samtidigt gick på 69 slag. Stenson räddade sig kvar i ledningen genom en birdieputt cirka sex meter på det 18:e och sista hålet.

-Jag är nöjd med mitt resultat i dag. Jag fortsatte att putta bra i dag och hade några bra inspel, sade Stenson som gjorde fyra birdies och en bogey.

Ledarduon är ett slag före britterna Graeme McDowell och Oliver Wilson, där McDowell var en av spelarna som hann påbörja den tredje rundan på lördagen.

Tävlingen i Kina har förskjutits på grund av kraftigt regnande och arrangörerna har beslutat att låta den sträcka sig över måndagen i stället för att korta ned den med en runda, något som bland annat världstvåan Phil Mickelson gjorde tummen upp för.

-Den här tävlingen är världsklass, startfältet är världsklass och banan är världsklass. "HSBC Champions" är en 72-hålstävling så då är matematiken enkel, sade Mickelson som ligger delad femma, två slag efter Garcia/Stenson.

Mer läsning

Annons