Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stefan Sundström julmyser med Little Marbles

/
  • Bandet Little Marbles består av två 17-åriga tjejer från Norrköping.
  • Stefan Sundström har tolkat Allan Edwall på albumet ”Sundström spelar Allan”. Den senaste skivan heter ”Fabler från Bällingebro” (2006).Foto: Scanpix

Klubb Sam har redan börjat planera för höst- och vintersäsongen. Första bokningarna är redan klar: Rockräven Stefan Sundström och gatumusikantfenomenet Little Marbles.

Annons

Glögg, pepparkakor och Stefan Sundström. Den 20 december blir det stor julfest med en av Sveriges mest folkkära artister på Storsjöteaterns stora scen.

Han får sällskap på scenen av det unga, glädjespridande popbandet Little Marbles.

Julia Adams och Linn T Jonasson har nyligen släppt sitt debutalbum ”Vi accepterar mitt kaos” som innehåller många egna popkarameller som ”I köket”, ”Melon” och ”Rosa”. Många anser att låtarna doftar starkt av både Ted Gärdestad och Pugh Rogefeldt. Några covers, bland annat från Miss Li, finns också med på albumet.

Little Marbles blev upptäckta när de under förra sommaren lyckades få en jättepublik som gatumusikanter på Stockholms gator och torg.

I sommar spelar tjejerna på flera festivaler i landet, de dyker både upp på Peace and love i Borlänge och i Arvika. Under vårvintern har de gjort ett antal bejublade förbandsspelningar till Miss Li.

Mer läsning

Annons