Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stark upphämtning av Ope

Ope kryssade borta mot Ljusdal efter en stark upphämtning från 1–3 till 3–3.
Känslan direkt efter slutsignalen var ändå besvikelse.
– Vi hade flera riktigt bra chanser att vinna matchen, säger Jimmy Anjevall.

Tjejerna får vänta på sin första seger i division 1.

– Spelare med bra självförtroende hade gjort mål på chanserna som vi skapar i slutet av matchen. Det är spel mot ett mål, säger Jimmy Anjevall, som hoppade in som matchcoach i frånvaro av huvudtränaren Thomas Andersson.

Ope hade hämtat in ett 1–3-underläge i andra halvlek, och då ska vi också säga att 1–3 målet kom i psykologiskt jobbiga 45:e minuten.

– Vi har ungefär 7–1 i chanser i andra halvlek och spelar bättre än i första halvlek, då vi sjönk för djupt ner i banan, säger Jimmy Anjevall.

2–3-målet kom efter 66 minuter genom Felicia Tengdahl och den ack så viktiga kvitteringen kom efter 77 minuter på frispark. Målet gjordes av Emma Larsson, tvåmålsskytt för dagen. Med upphämtningen i åtanke borde kanske Ope ha varit nöjd med en poäng, men som tjejerna pressade för tre poäng i slutet var besvikelsen stor när domaren blåste av matchen.

– Men någon timme senare så kunde vi ändå vara nöjd med poängen. Vi tar med oss att vi spelar så pass bra som vi gör i andra, säger Anjevall.