Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Vattudalen och PRO Strömsund

SPF Vattudalen och PRO Strömsund har med stor uppslutning gjort fyra mycket uppskattade bussresor under sommaren.

Den första i midsommarveckan till Sandslån där deltagarna åkte en fem timmar lång vacker båtfärd i strålande väder med m/s Ådalen III med fika och senare en fantastisk skärgårdsbuffé ombord.

Andra bussresan gick i juli till Överammer med lunch på Mat & Prat, besök på fågelmuseet, och därefter till Döda fallet för teatern En midsommarnattsdröm med bland andra Sven Wollter och Kim Anderzon. Tyvärr var vädret inte det bästa under första akten, men alla var ändå mycket nöjda med upplevelsen och en eloge till alla skådespelarna som galant genomförde föreställningen.

I augusti gick färden till Östersund med lunch på Arctura och därefter till den mycket uppskattade Pensionärsdaxfinalen på Jamtli med bland andra Svenne och Lotta.

Den sista sommarresan gick till Moose Garden för fika och sedan fick resenärerna av Sune Häggmark en mycket intressant och rolig visning av älghägnen med både älgkalvar och stora älgar. Därefter gick färden vidare till Wikners i Persåsen för lunch före visning och bra presentation av anläggningen av grundaren Leif Wikners son Mattias.

Chauffören Tage Wikström har på bästa sätt rattat bussen på alla resorna.