Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Vattudalen

En glad ordförande hälsade ett 90-tal medlemmar, däribland tre nya, välkomna till SPF-Vattudalens årsmöte i församlingshemmet, Strömsund. Han var glad över att så många hade hörsammat inbjudan till årsmötet.

Mötet inleddes med en parentation över de medlemmar som avlidit under året. Därefter företogs årsmötesförhandlingarna med Kurt Ericsson, som ordförande, och Kerstin Mårtensson som sekreterare. Det sköttes med bravur.

Av verksamhetsberättelsen för året kan man se att föreningen har varit aktiv på många olika sätt. Månadsmöten som har varit väldigt välbesökta, studiecirklar med många deltagare och den populära boulen som lockat ett stort antal spelare. Pimpeltävlingen och samarbetet med Strömsunds cruisingklubb var nytt för året och som alla hoppas en fortsättning på. Flera roliga resor har ordnats under året av en duktig resekommitté.

Årsmötet gjorde flera val, däribland val av styrelse för 2014. Den fick följande utseende: Nils-Olof Mårtensson, ordförande, Kurt Ericsson, Kerstin Mårtensson, Bruno Svensson, Inga-Brith Nilsson, Berit Ericsson och Tage Wikström. Till ersättare valdes Inga Högberg och Lars Edin.

Efter förhandlingar och val bjöds det på kaffe och smörgåstårta som lät sig väl smakas.

Sedan var det dags för underhållning med sång och musik av "Crofters", Jörgen och Gunilla Valnemo. Deras repertoar sträckte sig från svensktoppslåtar och visor till countrymusik och även allsång fick plats. Ett mycket trevligt program. Som avslutning på sitt framträdande sjöng och spelade de den gamla klassikern "Over the rainbow" ur musikalen Trollkarlen från Oz.

Efter denna fina underhållning var det tid för dragning av det populära brödlotteriet och som brukligt gick det många vinster till Bredkälen.

Till sist informerade ordförande Nils-Olof Mårtensson om aktiviteter som blir framöver och hälsade alla välkomna till nästa månadsmöte 25 februari.

Inga-Brith Nilsson