Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Vattudalen

SPF Vattudalen har haft månadsmöte för september med drygt 50 medlemmar närvarande.

Yrkesmilitären Ambjörn Sandler inledde med samtal utifrån sin bok ”Fånga din dag”. Boken skrevs efter den svåra bilolyckan 1991, som helt förändrade hans liv och gjorde honom rullstolsburen. Ambjörn läste också några kortare stycken ut boken, som fanns att köpa och som han gärna signerade.

Efter gott fika redogjorde Sola, ordförande, från styrelsens arbete, planerade studiecirklar med mera. Helena lämnade sedan ett sammandrag från SPF:s och PRO:s gemensamma resa till Överammer och teaterföreställningen ”En midsommarnattsdröm” vid Döda fallet. Därefter företogs dragning av vinster för de medlemmar som lämnat in aktivitetslistorna för första halvåret. Pia uppmanade alla att fylla i listorna även i fortsättningen. Efter dragning av lotteriet och på inträdesbiljetten avslutades mötet med allsång med Kurt vid pianot.