Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Vattudalen

SPF Vattudalens månadsmöte i oktober hölls i sedvanlig ordning i församlingshemmet.

Ordförande hälsade ett drygt 60-tal medlemmar välkomna och inledde med information. Han berättade bland annat om att föreningens kursverksamhet startat med två kurser i data, en i stickning och en som utgår från Minnenas bok. Till våren börjar dessutom en kurs med titeln Läs och res. Ordförande rapporterade också att SPF-medlemmar får 50 procents rabatt på resor med SJ. Kravet är dock att biljetten löses på Östersunds centralstation och att medlemskort uppvisas.

Programkommittén meddelade att årets julbord kommer att serveras på församlingshemmet den 8 december.

Därefter följde en uppskattad modevisning där sju medlemmar på ett proffsigt och trivsamt sätt visade höstens mode från Helens kläder, under pianoackompanjemang av Kurt.

Efter kaffe med god stut underhöll Johnny Abrahamsson från Backe med sång, dragspelsmusik och historier.

I vanlig ordning såldes lotter med tunnbröd som vinster och en hemlig vinst lottades ut på inträdesbiljetten. Vid dragningen visade sig fru Fortuna på ett skämtsamt humör. För ordförandeparet blev det dock pinsamt, då de tog hem en fjärdedel av vinsterna. Alla hoppas på en rättvisare fördelning nästa gång.

Mötet avslutades med en annorlunda allsång, samma text men till åtta olika melodier och med Kurt vid flygeln.