Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Vattudalen

SPF Vattudalen har haft oktober månads möte och kunde återigen konstatera "publikrekord". Ordförande Nils-Olof "Sola" Mårtensson hälsade alla välkomna, däribland fem nya medlemmar som slutit sig till vår glada pensionärsskara.

Han informerade om att sparesan till Tervis i Pernu, Estland, är fulltecknad plus några på väntelista. Månadsmötet med julbord är flyttat till 10 december. Han informerade även om studieverksamheten där sex cirklar har startat, mer information finns på vår hemsida.

Programmet fortsatte med att Sigrun Linnarson från Apoteket bland annat informerade om varför man ibland får ut en annan medicin än den doktorn ordinerat. Apoteket är nämligen skyldigt att erbjuda ett läkemedel som är billigast och som har samma effekt, om man ska få räkna in det under högkostnadsskyddet. Vill man ändå ha det dyrare alternativet får man själv stå för mellanskillnaden. Man har numera möjlighet att via internet ta reda på om olika läkemedel man har "krockar" med varandra med oönskat resultat.

Efter kaffe och smörgåsar bjöds vi på underhållning av Hasse Thor med Ruben som sjöng och spelade. De bjöd på många kända och populära visor och schlager. Igenkänningsfaktorn var stor och fick många att börja sjunga med och till slut blev det riktig ordentlig allsång.

Mötet avslutades som alltid med dragning av lotterier.

Bruno Svensson