Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Västjämtland

SPF Västjämtland har lagt ett aktivt och rikt verksamhetsår bakom sig.Vid årsmötet ,som inleddes med parentation över avlidna medlemmar och vänner avverkades mötet snabbt med John Bruno Jakobsson som höll i klubban.

 Till styrelseordf. valdes för kommande år Torsten Lind med Sven Svärd som vice. ordf. Marianne Larsson kassör, John Bruno Jakobsson sekr, samt John Kallström.Resekommité: Majbritt Lind,Britt Marie Blomé,Gerd Kallström,Marianne Lindqvist. Ledamöter i KPR Sven Svärd,Torsten Lind. Ersättae i styrelsen:Kerstin Månsson,Nils Erik Nilsson.

Ekonomin i föreningen är god och årsavgiften blir oförändrad 150 kr.Föreningen har varit aktiv med åtta månadsmöten där sång och musik blandats med information och föreläsningar.Bl.a medverkade vid årsmötet Astrid Åsgård som mycket medryckande och initierat berättade om nässlor och dess betydelse och användningsområde.För samtliga, närmare 80-talet medlemmar blev det en innehållsrik timme med Åsgård som lockade de flesta att nu till våren plocka in nässlor,äta dem och ev, göra bruksting av dem.

Föreningen fick av konstnärsparet John Bruno Jakobsson och Ragnhild Möller och Torsten Lind ,tavlor att säljas på lotteri för insamling till Haitis offer.God mat och trivsel präglade årsmötet där de flesta ser fram mot sol och vår, men också resekommiténs arrangemang av resor som alltid blir lyckade.