Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Utrikes Hammerdal

Annons

SPF Utrikes Hammerdal höll månadsmöte den 25 mars i PRO:s möteslokal.

Ordförande Ingrid Hemmingsson hälsade alla hjärtligt välkomna och uttryckte sin glädje över att så många kommit trots det vackra vårvädret. Ett särskilt välkommen gick till dagens föredragshållare Curt Lofterud och hans fru samt långväga medlemmar Ulla och Bertil Daggfeldt. Sedvanliga mötesförhandlingar föredrogs och en inbjudan till PRO:s vårfest lästes upp och en lista skickades runt där intresserade kunde anteckna sig för att vara med.

Efter kaffeserveringen och lottförsäljningen var det så Curt Lofteruds tur. Han klädde sig i tidstypiska kläder från stenåldern kläder gjorda av älgskinn. Med honom fick deltagarna vara med om en resa från den tiden till nutid en mycket spännande berättelse i ord och bild. Lofteruds forskargärning ligger till grund för allt man fick ta del av under hans livfulla berättelse.

Efter det fick Sigge Ritter tillfälle att redogöra från KPR:s möte den 10 februari.

Han rapporterade från den kurs för IT-ansvariga han deltagit i. Han är nu ansvarig för föreningens hemsida där det kommer att finnas en presentation av styrelsen, månadsmöten, kurser och andra aktiviteter. Om någon vill få in något om föreningsangelägenheter finns möjlighet till detta och då ska man vända sig till Sigge Ritter.

Efter detta verkställdes lottdragningen och Ingrid talade om att distriktsstämman kommer att äga rum den 15 april på stadsdel Norr Östersund. Därefter avslutade Ingrid mötet.

Annons