Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Utrikes Hammerdal

Sista mötet för år 2013 ägnades åt julbordsätande. Alla medlemmar var bjudna, ett gäng pigga medlemmar stod för tillagning av det mesta på julbordet och allt arbetet runt omkring. Berömmet för den fräscha maten duggade tätt.

Det började med luciatåg av en förskolegrupp anförd av Jimmy Streem som med hjälp av gitarr och med lätt hand styrde de uppsluppna sångarna som sjöng många sånger. Vår egen orkester med Helge Edvin och Carlerik spelade vacker julmusik av den äldre sorten som vi kommer ihåg från vår barndom.

Lotteriet var omfattande med många vinster som vackra träarbeten och dörrkransar och bordsdekorationer, det blev något till de flesta eftersom det var stor efterfrågan på lotterna. Ett tiotal medlemmar som inte kunde komma till mötet på grund av sjukdom fick ta del av den goda maten genom att julbordet kom hem till dem i en folielåda.

Nästa möte blir sista onsdagen i januari, program gruppen ordnar trevlig underhållning, dessutom går vi mot ljusare tider eftersom vi har passerat årets mörkaste dag .

Ingrid Hemmingsson