Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Sveg

SPF i Sveg hade sitt sista månadsmöte för året den 8 november. Cirka 80 medlemmar hade mött upp.

Viola Lindström presenterade föreslagna reseprogram för 2011, exempelvis Kroatien, Turkiet och Finland. En endagsresa till Wemerskolan och Bengt Slöjdare är planerad. Arne Hård förrättade dragning av ”Friskvård för mig”. Vinnare blev P Persson, Marianne Juliusson och Ester Norell.

Distriktsordförande Rolf Emanuelsson informerade om Länstrafiken, som givit möjlighet att köpa månadskort för 180 kronor. Kortet måste dock köpas årsvis. Han informerade även om planerna på ett samgående mellan SBF och SPRF. Det förekommer diskussion om hur vi ska bo i framtiden. Emanuelsson framhöll att i ska vara påtryckare i frågan och bearbeta kommunen.

Axel Skoger pratade om Hjärt- och lungsjukas förening i Härjedalen och dess verksamhet. Förslag till stadgar för SPF har lämnats still styrelsen för genomgång. Ordförande kommer att fortsätta kontakten med kommunen för att ta reda på hur det stimulansmedel, som kommunen erhållit för genomgång av läkemedel för äldre, har använts.

Karin Fabricius meddelade att hon kommer att ha en IT-kurs för seniorer. Birgit Lind informerade om att ett besök ska göras vid Linsellborren. Trafikombudet Jan-Erik Larsson lämnade information om regler för vinterdäck. Till kaffet bjöds musik av Arne Regnander, Rolf Bergqvist och Ingegerd Fjällgärde.