Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Östjämtland

SPF Östjämtland har genomfört sitt årsmöte på Strandliden, Hammarstrand. Mötesdeltagarna hälsades alla välkomna av ordförande Maj-Lis Jonsson.

Parentation hölls för de fem medlemmar, vilka avlidit under det föregående året. Detta skedde genom att fem ljus tändes, Dan Anderssons Jag skall gå genom tysta skyar lästes samt en tyst minut påbjöds.

Till att leda mötet valdes Kurt Backman. Verksamhetsplanen för 2014 kommer att upprättas av styrelsen, däri kommer förslag på kurser och cirklar att beskrivas, några att med fördel att anordnas i samarbete med Vuxenskolan.

Medlemsavgiften för år 2015 fastställdes till 200 kronor.

Till styrelseordförande omvaldes Maj-Lis Jonsson. I styrelsen omvaldes Siv Berg och Sven Jonsson för två år. Valda tidigare i styrelsen är Lola Karlström, Astrid Nylén, Louice Aurstad och K-E Hoflin. Till suppleanter valdes Pia Magnusson och Lena Lundqvist.

Förnyat förtroende som revisorer fick Kjell Eriksson och Åke Berg.

Några frågor dryftades. Vid studieresor kommer kontakt tas med både PRO och HRF, för att få busstransporter mer effektivt nyttjade. Även kommer kontakt tas med SPF i Stugun-Borgvattnet, för att samordna olika mötesaktiviteter.

Ett centralt inkommet förslag till namnbyte dryftades, men mötet hade ingen förståelse för vilka fördelar ett namnbyte till Seniorerna skulle bidra till. Styrelsen ger föreningens svar.

För underhållningen svarade dragspelarna Jonny Halvarsson och Boris Nordvall. Även en stunds allsång hann man med. Ett lotteri med många skänkta vinster genomfördes också.

Maj-Lis avtackade mötets ordförande Kurt med en blomma. Även Pia och Lena fick en blomma, som ordnade med kaffe och smörgås.

K-E Hoflin