Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Offerdal

SPF Offerdal har haft sitt månadsmöte, april, i Bångåsens skola.

Ordförande Hasse Sundkvist hälsade cirka 35 medlemmar välkomnasamt dagens underhållare, Glös-Allans eminenta musiker som bjöd på ett smakprov på idel fina bitar ur musikens värld.

Från Krokoms kommun fanns det tre gäster som under ledning av Leif Olsson informerade om vad d sysslade med och frågade ut alla om det var något de ville ändra på. De tog med sig önskemålen så man får väl se vad som kommer att hända.

Efter det bjöd Bångåsarna på god förtäring samt kaffe och en god kaka. Så var det dags för dagens höjdpunkt, bingo. Bingoutropare var Hasse och John kontrollerade att det gick rätt till väga. Efter det mera musik av Glös-Allans varvat med bra historier kom avslutningen där Hasse tackade musikerna och de i köket som ordnat till det goda samt alla som infunnit sig till det gemytliga mötet.