Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Offerdal

Föreningen har haft sitt årsmöte den 20 februari i församlingshemmet i Ede. Ordförande Henry Haxner hälsade cirka 40 medlemmar välkomna, och Kurt Bång hälsade dagens underhållare Duo Bergner välkommen. De inledde sedan med några sånger.

Till ordförande för mötet valdes Hans O. Sundqvist och sittande sekreterare Kurt Bång valdes till mötessekreterare. Årsmötet inleddes med en tyst minut för under året avlidna medlemmar.

Under året har man haft åtta medlemsmöten med varierat innehåll. Det har varit studiebesök på Woolpower, föredrag av Henry Haxner och Erik Artur Egervärn och underhållning av Alf Eliasson och Edits trio. Strax före midsommar var vi på en båttur med ångbåten Alma. I början av december hade vi ett uppskattat julbord tillsammans med PRO. Traditionsenligt serverades adventskaffe efter gudstjänsten den första advent. Under året hölls 11 motionsdanser i Tulleråsens bygdegård. Årsavgiften för 2014 blir oförändrad 190 kronor. Till ordförande för ett år omvaldes Henry Haxner. Övriga ledamöter i styrelsen blev Sören Grundström vice ordförande, Kurt Bång sekreterare, Gunnel Larsdotter kassör (nyval) och Christina Edler ledamot (nyval). Avgående styrelseledamöterna Edit Gunsten Bergh och Iréne Thoresson avtackades med blommor av Henry Haxner.

Efter mötet underhöll Duo Bergner. De bjöd på ett varierat och uppskattat program. Som avslutning bjöds på gott fika och lotteri. Till sist tackade ordförande Henry mötesordföranden Hans O. Sundqvist, musikerna och de som stått för förtäringen.

Kurt Bång