Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Odensala

Måndagen den 10 december 2013 avslutade vi året med god risgrynsgröt och stut som serverades av de fantastiska kvinnorna på EFS som alltid tar så väl hand om oss. Hjördis Trio inledde mötet med skön julmusik och roliga historier.

På mötet den 11 november berättade Bernth Ohlsson om kontraspionen Per Sterner som arbetade på F 4 under 1940-talet. Ett mycket intressant föredrag.

Vi har även i år anordnat ett eget Tisdagsdax den 2 juli tillsammans med Frösö SPF. Denna dag blev mycket lyckad och det kom 350 besökare. Vi hjälpte även till på Alla pensionärers dag den 6 augusti då över 2 500 besökare njöt av Ann-Louise Hansson och många andra bra musiker och sångare från Östersund med omnejd.

Tisdagsdax på Jamtli är ett mycket bra arrangemang arrangerat av Jamtli, Östersunds kommun och flera pensionärsföreningar. 2014 firar Tisdagsdax 35 år och Alla pensionärers dag 25 år med sin verksamhet på Jamtli. Detta ska vi alla i pensionärsföreningarna samt Jamtli och de delaktiga inom kommunen se till att vi kan arrangera och fira med bra Tisdagsdax-arrangemang under fem tisdagar i juli samt på Alla pensionärers dag den 5 augusti

Nu fortsätter vi som vanligt med våra möten den andra måndagen i varje månad i EFS-lokalen. Ni alla är varmt välkomna!

Marianne Hedman