Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Litsbygden

Föreningens ordförande Kjell Edin hälsade sextiotalet medlemmar välkomna till septembers månadsmöte på Bringåsens bygdegård. Efter en kort information om styrelsens arbete under hösten serverades en läcker middagsbuffé av medlemmarna från Kyrkås byar.

Annons

Efter kaffet äntrade Linda Rattfelt scenen och framförde ett välkomponerat och uppskattat program där hon berättade om Dan Andersson och sjöng både kända och mindre kända visor ur hans omfattande författarskap.

Efter rungande applåder sjöng Linda som extranummer Omkring tiggaren från Luossa.

Linda är sedan 1998 sommartid verksam som guide vid Luossastugan. Den är sedan 1944 minnesstuga för Dan Andersson och ligger i byn Skattlösberg.

Med avsikt att pröva de närvarandes kunskaper i trafikfrågor delades ett självtest med tjugo frågor ut. Efter genomgång av rätta svar kunde var och en rannsaka sitt eget samvete om man besitter de nödvändiga kunskaperna för att vistas i trafiken.

När den vanliga utlottningen av de skänkta vinsterna genomförts tackade Kjell kvällens serveringspersonal och avslutade mötet.

Anders Granbom