Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Litsbygden

SPF Litsbygden höll sitt årsmöte fredagen den 21 februari i Bringåsens bygdegård. Ett 60-tal medlemmar kom till årsmötesförhandlingarna och för att ha en trevlig kväll.

Ordförande Kjell Edin hälsade alla välkomna och inledde mötet med en tyst minut samt läste en fin dikt för att hedra avlidna medlemmar under det gångna året. Därefter valdes Bengt Pålsson till mötesordförande för kvällen och Lars Östman till sekreterare. Styrelsen har haft tio styrelsemöten under året som gått och åtta månadsmöten. Ordförande har vid varje månadsmöte informerat om nyheter från förbundet, landstinget, kommunen samt andra aktuella nyheter. Det har ordnats olika aktiviteter inom föreningen såsom resor, danser, bowling, gymnastik och litteratur med mera i samarbete med studieförbundet Vuxenskolan.

Föreningen kommer att fortsätta med sina månadsmöten på olika ställen inom Litsbygden och med olika innehåll. Även Hårkvallens danser kommer att fortsätta i samarbete med PRO Lit-Häggenås och övriga aktiviteter kommer att fortsätta.

Styrelsen blev densamma som föregående år. Nytt för år 2014 är att det valdes en resekommitté.

Årsmötesförhandlingarna gick snabbt att genomföra så ordförande Kjell fick tid att informera om kommande aktiviteter, bland annat en föreläsning av med dr Anton Gisterå, KS, som kommer att föreläsa om åderförkalkning den 2 april, Östersunds nya arena.

Ordförande tackade sedan alla som kommit och för det fortsatta förtroendet att leda föreningen.

Så hade stunden kommit då vi blev bjudna på god mat och efteråt kaffe med kaka. Under tiden vi drack kaffe var det lotteridragning med många fina vinster. Senare under kvällen bjöd man upp till dans.

Återigen en trevlig kväll för oss SPF:are.

Gunnel Björk