Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Hårkandalen

Annons

SPF Hårkandalen samlades till årets harmiddag på Lövsjöns bygdegård i slutet av april. Festligt dukade bord och musik av Olle Kjells orkester fick genast feststämningen att infinna sig. På menyn stod givetvis hargryta, som harjägarna lämnat huvudingrediensen till, och även i år hade damerna som ansvarade för grytan lyckats med sitt uppdrag. Efter maten spelades upp till dans och så småningom skildes man efter ännu en glad sammankomst.

En mycket gammal tradition är att SPF Hårkandalen bjuder på kyrkkaffe efter gudstjänsten på Tunbacken på Kristi himmelsfärdsdag. Den vidhölls även i år, och trots ett miserabelt väder hade cirka 35 personer sökt sig dit. Arrangemanget skedde i samverkan mellan kyrkan, Vuxenskolan och SPF. Två ungdomar, Veronica och Petter Sköld, förgyllde samvaron med musik på tvärflöjt och saxofon.