Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

SPF Hårkandalen

Ett 40-tal medlemmar kom till årsmötesförhandlingarna när SPF Hårkandalen hade årsmöte den 21 februari. Ordförande hälsade alla välkomna. Parentation hölls över åtta avlidna medlemmar och deras minne hedrades med en tyst minut.

Därefter valdes Lars Eliasson till ordförande och Gunhild Persson till sekreterare. Efter förslag från revisorerna beviljades styrelsen ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

En ny styrelse valdes och till ordförande omvaldes Stig Olsson. Till övriga ledamöter valdes Siv Persson och Margareta Runnsäter. Gunhild Persson och Egon Sandberg har pågående mandatperiod. Föreningen kommer att fortsätta med månadsmöten med olika innehåll samt friskvård. Alla aktiviteter annonseras i ÖP och LT samt på hemsidan.

Dagen avslutades med att ordförande tackade för det fortsatta förtroendet att leda föreningen och föreningen bjöd på mat och underhållning av Bätter än ittnå.

Gunhild Persson